Idéer 44+ Eva Trio Låg 32 Cm Fremragende

Idéer 44+ Eva Trio Låg 32 Cm Fremragende. Alle låg passer til alle eva trio grydeserier og til alle materialer; Fra eva trio finder du både helt flade tallerkenlåg, men du kan også vælge kuppellåg, der giver plads til mere mad i gryden. Kuppellåget er formgivet særligt til brug på pander og sauterpander således der er plads til mad der går lidt højere op end panden. Her kan du finde tallerkenlåg, glaslåg, hældelåg og kuppellåg til eva trio og eva solo gryder og pander, i forskellige størrelser. Kuppellåget giver plads til mere mad, der når højere end pandens kanter

2102970918325880762

Bedst 2102970918325880762

Alle eva trio låg kan anvendes på tværs af eva trio gryder og pander, så du ikke behøver at anskaffe dig flere forskellige slags låg. Alle låg passer til alle eva trio grydeserier og til alle materialer; Kuppellåget er praktisk da det med sin højde giver mere plads til fx kylling og stege. Her kan du finde tallerkenlåg, glaslåg, hældelåg og kuppellåg til eva trio og eva solo gryder og pander, i forskellige størrelser.

Kuppellåget har nemlig en særlig evne til at holde både smag og damp inde i gryden eller panden, således at fugt og aromaer bevares bedst muligt, så du får lækre og smagfulde resultater hver.

Kuppellåget er praktisk da det med sin højde giver mere plads til fx kylling og stege. Et andet låg, der er yderst populært fra eva trio, er deres smarte hældelåg. Eva trio kuppel låg 32 cm i rustfrit stål. Dette rundede låg fra eva trio i rustfrit stål er en populær klassiker i de danske hjem, og det er ikke tilfældigt. Kuppellåget har nemlig en særlig evne til at holde både smag og damp inde i gryden eller panden, således at fugt og aromaer bevares bedst muligt, så du får lækre og smagfulde resultater hver. Kuppellåget er praktisk da det med sin højde giver mere plads til fx kylling og stege. Her kan du finde tallerkenlåg, glaslåg, hældelåg og kuppellåg til eva trio og eva solo gryder og pander, i forskellige størrelser.

2102970918325880762

Her kan du finde tallerkenlåg, glaslåg, hældelåg og kuppellåg til eva trio og eva solo gryder og pander, i forskellige størrelser... Kuppellåget har nemlig en særlig evne til at holde både smag og damp inde i gryden eller panden, således at fugt og aromaer bevares bedst muligt, så du får lækre og smagfulde resultater hver. Her kan du finde tallerkenlåg, glaslåg, hældelåg og kuppellåg til eva trio og eva solo gryder og pander, i forskellige størrelser. Fra eva trio finder du både helt flade tallerkenlåg, men du kan også vælge kuppellåg, der giver plads til mere mad i gryden. Kuppellåget er formgivet særligt til brug på pander og sauterpander således der er plads til mad der går lidt højere op end panden. Alle eva trio låg kan anvendes på tværs af eva trio gryder og pander, så du ikke behøver at anskaffe dig flere forskellige slags låg. Dette rundede låg fra eva trio i rustfrit stål er en populær klassiker i de danske hjem, og det er ikke tilfældigt. Eva trio kuppel låg 32 cm i rustfrit stål. Et andet låg, der er yderst populært fra eva trio, er deres smarte hældelåg. Alle låg passer til alle eva trio grydeserier og til alle materialer; Fra eva trio finder du både helt flade tallerkenlåg, men du kan også vælge kuppellåg, der giver plads til mere mad i gryden.